Dags att börja träna inför nästa års stafetter? (Obs! Ändrad plats.)

  • 29 okt 2023

image: Dags att börja träna inför nästa års stafetter? (Obs! Ändrad plats.)

Under 2023 har Ludvika OK deltagit i flera olika stafetter: Vi hade lag i 10milakaveln, Venlakaveln och 25manna. Nu är frågan vilken ambition vi har inför 2024.

Till 10mila har vi ambitionen att få till ett herrlag, ett damlag och ett ungdomslag. Kanske finns det nu också intresse för både ett herrlag till Jukola och ett damlag till Venla? På 25manna kom vi på plats 129 och frågan är om det inte är dags att sikta på topp 100 till nästa år, och kanske ska vi få ihop ett till lag (ett kombinationslag?)?

Nytt för 2024 är att orienteringsförbundet startar en stafettliga med ett antal deltävlingar per år och där ett sammanlagt resultat räknas ihop i slutet av säsongen. Frågan är då om vi vill delta i stafettligan (minst fyra deltävlingar).

För att vi ska lyckas med detta behöver vi medlemmar som är sugna på att springa stafett. Vi hoppas att du är en av dem! För att planera träningar och eventuella läger inför nästa års stafetter träffas vi i Gussjöstugan måndag 30/10 19.00 – 21.00. [SMHI har nu en orange varning för snöfall så vi har ändrat plats till Lorensbergavägen 2A (hemma hos Rindeskogs).]

Något som till exempel är klart är att det blir en natträning ihop med Malungs OK 9/11 vid Gussjöstugan.

För att vi ska kunna börja planera inför nästa säsong vore det också bra om intresserade anmäler detta via följande länk. (Intresseanmälan är inte bindande utan vi kommer att ta kontakt med intresserade inför respektive anmälningsstopp innan vi anmäler lag.)

Intresseanmälan