Välkommen på säsongsavslutning!

  • 11 okt 2023

image: Välkommen på säsongsavslutning!

Nu börjar det bli kallare och mörkare och det är dags att ta en paus i ungdomsträningarna. Därför bjuder vi in till säsongsavslutning i Gussjöstugan, med övernattning för dem som vill.

Start: 18.00 fredag 20/10

Slut: 11.00 lördag 21/10

(Det går såklart också att vara med enbart på kvällen)

Vi samlas kl. 18.00 fredag 20/10 vid vändplan söder om Digervåla, se vägbeskrivning Google maps, skyltning sker från Digervålavägen.

Sedan går vi ett par kilometer i mörkret. Pannlampa eller ficklampa, reflexväst och varma kläder behövs.

Framme vid stugan grillar vi korv innan det blir prisutdelning för VB-serien. Alla medlemmar är välkomna oavsett om man deltagit på VB-serien eller inte. De barn t.o.m. 16 år som deltagit på 3 eller fler tävlingar får pokal. 

Om du vill övernatta (både barn och vuxna är varmt välkomna att sova över) så ta med lakan, tandborste och tandkräm, träningskläder, handduk och schampo om du vill duscha, och kanske lite extra kläder.

Efter frukost på lördagen blir det en orienteringsövning, med fika efteråt, innan vi åker hem igen 11.00. För de som hade tänkt åka på mountainbikeorientering i Björsjö kan man istället åka på den efter frukost.

Om du vill övernatta så får du gärna skicka ett mail till wedmanlotta@gmail.com senast onsdag 18/10 så att vi vet hur mycket frukost vi ska köpa. Du får förresten jättegärna skicka ett mail ändå då det kan vara bra att veta ungefär hur mycket korv som ska köpas in.

Varmt välkomna!